Beleggen in vastgoed levertmeer rendement op!

Beleggen biedt meer mogelijkheden dan ooit!

Meer rendement metbeleggen in vastgoed

Sparen levert met de huidige spaarrentes niets op! Misschien spaar je voor de studie van je kinderen, jouw pensioen, aflossing van de hypotheek of een dure vakantie. Hoe zuur is het dan om op het moment dat je het nodig hebt, je opeens veel minder kunt met je geld? Door inflatie en eventueel vermogensrendementheffing in box 3, wordt ondanks sparen jouw vermogen steeds minder. Dit kan beter!

Heb je wel eens aan beleggen gedacht? Beleggen is namelijk een prima alternatief! Hiermee kun je meer rendement maken en blijft je vermogen op peil. Natuurlijk moet je altijd rekening houden met het risico dat beleggen met zich meebrengt, maar door verstandig te beleggen, kun je dat risico heel erg beperken!

Hypotheken voorverhuurpanden

Wanneer je als ondernemer of particulier enig vermogen hebt dat je voor een langere periode niet nodig hebt, is investeren in een huurpand een interessante optie. De rente voor huurpanden is namelijk erg laag. Daarnaast ontvang je onbelaste huurinkomsten en je bouwt vermogen op door af te lossen op de hypotheek. Dit zorgt voor een aantrekkelijk rendement. Informeer naar de mogelijkheden, want Sinior werkt samen met partijen die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor verhuurpanden.

Updates & nieuws