Wil jij meer grip op jouw financiële situatie nu en in de toekomst?

Iedereen krijgt gedurende zijn leven met leuke en minder leuke gebeurtenissen te maken. Het is belangrijk om hier financieel goed op voorbereid te zijn. Een trouwerij, de studie van de kinderen, je gedroomde wereldreis, dat kost allemaal veel geld. Wat te doen bij arbeidsongeschiktheid? Wat gebeurt er in het geval van overlijden met jouw partner en kinderen? Allemaal belangrijke vragen, waarbij goed naar jouw wensen en mogelijkheden gekeken moet worden. Maatwerk is dus noodzakelijk!

Bij het afsluiten van je hypotheek brengen wij jouw gehele financiële situatie in kaart. Nu, maar ook bij situaties zoals bij eventuele arbeidsongeschiktheid, als je met pensioen gaat, of bij overlijden. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en financiële draagkracht. Een belangrijk aspect hierin is de overlijdensverzekering, Dit kan vaak een stuk goedkoper, omdat gedurende de laatste jaren de premies fors zijn verlaagd.
Zo weet jij precies hoe jij ervoor staat in de verschillende fases van het leven en bepaal jij of jij hier een voorziening voor wilt treffen. Dit geeft rust voor de toekomst!

Wat betekent dit voor jou? Neem gerust contact met ons op!

Overlijdensrisicoverzekering goedkoper? Bereken direct hier

Maak een vrijblijvende afspraak