Hypotheek voor starters en particulieren

Onafhankelijk en passend hypotheekadvies op maat voor starters, doorstromers en oversluiters.

Hypotheek voor starters

Wij werken met meer dan 30 geldverstrekkers en verzekeraars, waardoor je altijd een onafhankelijk advies krijgt.
Sta je op het punt je eerste woonhuis te kopen? De prijzen van koopwoningen zijn momenteel relatief hoog. Voor starters is het daarom steeds lastiger hun eerste eigen woonhuis te kopen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Wist je dat ouders ook een handje kunnen helpen door een schenking te doen of borg te staan, zodat jij je droomhuis kunt kopen?
Ook voor diegene met een tijdelijke arbeidsovereenkomst of die bijvoorbeeld op detacheringsbasis werken, zijn de regels versoepeld en is het inmiddels eenvoudiger een hypotheek af te sluiten.
Wij begeleiden én adviseren je gedurende het gehele koopproces, vanaf de aankoop tot de aan de sleuteloverdracht. Prettig geregeld toch?

Hypotheek voor doorstromers

Je woont al enkele jaren in je huidige woning en je overweegt deze te verkopen en te gaan verhuizen. Het kan zijn dat je huidige woonhuis een overwaarde heeft. Maar wat doe je met deze overwaarde? Misschien kun je wel meer hypotheek opnemen? Is de rente nog steeds aftrekbaar? En wat zijn de voorwaarden om de rente aftrekbaar te houden? Allemaal vragen waar wij antwoord op hebben.

Hypotheek oversluiten

Wanneer je jaren geleden de rente voor een lange periode hebt vastgezet, dan kan het zijn dat je een hoog rentepercentage betaalt. Er is een mogelijkheid om je hypotheek over te sluiten en te profiteren van een lager rentepercentage. Ook kun je jouw hypotheek oversluiten om lagere maandlasten te realiseren en het verschil tussen de huidige en nieuwe hypotheek te sparen, bijvoorbeeld voor de studie van de kinderen.
Maar hoe zit het dan met een eventuele boeterente of de kosten die je maakt om je hypotheek te ontbinden? Bel ons voor een afspraak. Wij adviseren je geheel vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en gevolgen.

Onze Galerij