Hypotheek adviseur voor particulieren en bedrijven

Samen of alleen een huis kopen is een grote stap. Het is daarom van groot belang dat een specialist op het gebied van hypotheken samen met jou alle mogelijkheden bekijkt en uiteindelijk de hypotheek voor je afsluit die het beste bij jou past. Of het nou je eerste woonhuis is of dat je jouw huidige hypotheek wilt overzetten, wij helpen je graag met maken van de juiste keuze. Ook de zelfstandig ondernemer kan bij ons terecht voor een passende hypotheek.

Wat kan Sinior voor jou betekenen?

Bij Sinior ben je zowel als ondernemer en particulier van harte welkom voor advies voor een hypotheek. Denk daarbij aan:

  • Hypotheken voor starters
  • Het oversluiten van een hypotheek
  • Doorstromen en profiteren van een overwaarde
  • Je bent startende ondernemer en je zoekt een passend advies
  • Aanschaffen van een verhuurpand

Per situatie wordt er bekeken wat het beste past zodat je een hypotheek afsluit naar wens en op maat. Voorafgaand zal er altijd een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek plaats vinden.

De hypotheek alvast regelen, maar jouw droomhuis nog niet gevonden?

Ja dat kan!

Sinor kan de hypotheek al in de oriëntatiefase voor jou regelen. Dit geeft jou een groot voorsprong op het moment dat je jouw droomhuis hebt gevonden. Je kunt namelijk de koop sluiten zonder financieringsvoorbehoud waardoor het proces snel afgewikkeld kan worden. In de huidige markt kan dit net het verschil maken. Ideaal toch?

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op per mail of telefonisch!

Maak een vrijblijvende afspraak