Over mij

Mijn naam is Ninorta Demir, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld en 4 jaar als ambtenaar heb ik besloten om mijn eigen financieel advieskantoor te starten.

Mijn werk bij de Rabobank en het ROZ deed ik altijd met heel veel plezier, maar de wens om een eigen bedrijf te starten bleef. In 2017 besloot ik mijn droom te verwezenlijken en de stap te maken naar een eigen advieskantoor voor hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en zakelijk advies. Met mijn ervaring was dit niet alleen een logische volgende stap in mijn loopbaan, maar ook één waar mijn hart sneller van ging kloppen.

Ik bied een brede dienstverlening aan zowel particulieren als ondernemers. Ik werk met meer dan 30 geldverstrekkers en verzekeraars, waardoor ik een ruime keuze heb voor mijn cliënten. Hierdoor krijg je altijd een geheel onafhankelijk en passend advies.

Ook ondernemers zijn bij Sinior op het juiste adres! Voor een hypotheek, financiële planning of zakelijk advies kun je als ondernemer bij mij terecht. Zo help ik je bijvoorbeeld bij het schrijven van een ondernemingsplan, met het beoordelen van investeringen of bij fiscale vraagstukken.

Ik bemiddel ook voor een gerenommeerde Duitse bank. Een hypotheek via hen is vooral interessant voor mensen die een pand willen kopen voor de verhuur. Zeker in tijden dat de rente op spaarrekeningen zo laag is, is dit een interessant alternatief.

Kortom, je kunt voor elke financiële vraag bij mij terecht, grenzeloos advies!

Maak een vrijblijvende afspraak