Ondersteuning bijoverlijdensrisico verzekering

Wij bieden financiële zekerheid voor nabestaanden bij overlijden.

Overlijdensrisicoverzekering bij Sinior

Woningverzekering

Een Woningverzekering beschermt de structuur van het huis en de persoonlijke eigendommen tegen overdekte gevaren. Een Woningverzekering dekt persoonlijke nieuwe eigendommen binnen een gehuurde woning en biedt bescherming tegen aansprakelijkheid.

Ziektekostenverzekering

Een Ziektekostenverzekering garandeert het welzijn en de gezondheidszorg van individuen en beschermt tegen gedekte risico’s. Een Ziektekostenverzekering biedt bescherming voor persoonlijke zorgmiddelen binnen een bepaalde dekking.

Autoverzekering

Een Autoverzekering beveiligt de integriteit van jouw voertuig en beschermt persoonlijke bezittingen tegen gedekte risico’s. Een Autoverzekering biedt dekking voor persoonlijk bezittingen in jouw auto en breidt de aansprakelijkheidsbescherming uit.

Reisverzekering

Een Reisverzekering beveiligt jouw reiservaring en persoonlijke bezittingen tegen gedekte risico’s. Een Reisverzekering dekt persoonlijke bezittingen en biedt bescherming tegen aansprakelijkheid tijdens jouw reis.

Overlijdensrisico’s goed geregeld bij Sinior

Overlijden is een ingrijpende emotionele gebeurtenis… Juist daarom wil je dat alles goed geregeld is, zodat de nabestaanden geen financiële zorgen hebben. Het is belangrijk dat je je eigen situatie goed in beeld brengt en de risico’s inzichtelijk maakt. Een overlijdensrisicoverzekering kan hiervoor een oplossing bieden. Bij een overlijdensrisicoverzekering wordt een bedrag in één keer uitgekeerd wanneer één van de verzekerden komt te overlijden. Het uitgekeerde bedrage kan gebruikt worden voor de aflossing van de hypotheek, óf het is vrij besteedbaar. Dit is afhankelijk van wat je vooraf afgesproken hebt.