Welke zakelijke financiering wens jíj?

  • Bedrijfshypotheek voor de ondernemer
  • Zakelijke hypotheek
  • Zakelijke lening en/of krediet
  • Factoring
  • Leasing
  • Starters met een financieringsbehoefte voor starten van een bedrijf

Welke financiering je ook nodig hebt, wij zijn er voor je. Hieronder diepen we verschillende van deze financieringsvormen uit.

Zakelijke hypotheek aanvragen

Als je naar een (groter) bedrijfspand wilt, vraagt dat meestal om financiering. Heb je geld, dan wil je het immers graag houden voor je lopende bedrijfszaken en als reserve voor onzekere tijden. En als je het niet hebt, wil je je plannen er niet door laten remmen. Veel ondernemers wezen we dan ook al de weg naar zakelijk geld. Ook voor jouw onderneming zoeken we graag naar de beste manier om je bedrijfspand te financieren.

Geld voor voorraad, machines, inventaris & bedrijfswagens

Een eigen e-commercehandel, productiebedrijf of bezorgorganisatie – wat je ook hebt, veel zaken vragen om geld. Voorraad in je magazijn. Machines en inventaris in je productiehal en kantoren. Auto’s voor je bezorgers of salesteam. Wist je dat er voor veel van dit soort zaken leasevormen bestaan? Ideaal, want zo beschik je wel over de bedrijfsmiddelen, zonder de nodige investering te hoeven doen.

Voor je (extra) voorraad bestaan ook verschillende oplossingen. Denk aan een zakelijk krediet voor doorlopende financiële armslag. Of een zakelijke lening om tijdelijk over extra geld te beschikken. Wij adviseren graag wat wijs is voor jouw business en regelen jouw financiële oplossing.

Voorfinancieren van je debiteuren

Klanten die (steeds) ietsje later betalen – het komt overal voor….. Zeker in moeilijke tijden is dit voor debiteuren een ‘handige manier’ om wat financiële ruimte te creëren. Helaas gaat dat ten koste van jou. Wil je niet wachten op de betaling van je facturen? Vraag ons dan om een oplossing in de vorm van zogeheten factoring.

Zo werkt factoring: een specialistisch bedrijf verstuurt én incasseert de facturen voor jou. Jij krijgt het factuurbedrag dan direct al voorgeschoten door dit bedrijf, in ruil voor een vergoeding voor het risico dat zij als organisatie loopt. Wij brengen je graag met de juiste partij in contact.

Je voordelen van samenwerken met Sinior

Bij Sinior vind je een schat aan financiële kennis en ondernemerservaring. Hoe dat zit? Wij hebben een achtergrond bij de Rabobank en Regionaal Organisatie Zelfstandigen (ROZ, hulp voor ondernemers). Daarnaast studeerden we bedrijfseconomie. Verder zijn we natuurlijk zelf ondernemer. De wereld van ondernemen en financieren heeft voor ons dus weinig geheimen. En dáár profiteer jij van. Daarnaast zijn we een van de weinige kantoren die je zowel met financiering voor je bedrijf als privé helpen; wel zo handig, één vertrouwde persoon voor al je geldzaken.

Zo krijg je de beste oplossing

Als onafhankelijk advieskantoor werken we met verschillende partijen voor je financieringsaanvraag. Hierdoor ontstaat keus voor jou. Dat aanbod combineren we met persoonlijk advies op basis van jouw situatie en onze ervaring. Resultaat? De beste financiële oplossing voor jou. Dát bedoelen we nou met het onmogelijke mogelijk maken.

Meer zakelijk advies nodig? Wij staan klaar

Wil je naast ons financieel advies ook iemand die meekijkt? Die je ondernemingsplan eens onder de loep neemt of mee-analyseert welke investeringen voor jou een slimme zet zijn? Ook dan is Sinior jóuw partner. Ook zó hou je dus één vertrouwde contactpersoon voor al je bedrijfszaken; iemand die je situatie kent en het beste met je voor heeft. Zie ook zakelijk advies.

Snel bereikbaar voor jou

Ondernemen vraagt vaak ook om snel schakelen, inspringen op kansen die je ziet. Daarom zijn wij uitstekend bereikbaar voor al je vragen. Even appen? Een mailtje sturen? Bij dringende zaken mobiel bellen in de avonduren? Wij zijn er voor jou!

Meer weten? Zakelijke hypotheek of krediet aanvragen?

Ontdek meer over ons. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak. Dan bespreken we samen hoe we de beste financieringsvorm zoals zakelijke hypotheek of krediet aanvragen voor jouw business.

Maak een vrijblijvende afspraak