hypotheek krediet aanvragen

Wil je een bedrijfspand kopen, je business laten groeien of juist meer geld hebben voor voorraad? Je slaagt met Sinior! Wij staan voor: het onmogelijke, mogelijk maken. Van zakelijke hypotheek tot krediet aanvragen.

Welke zakelijke financiering wens jíj?

Welke financiering je ook nodig hebt, wij zijn er voor je. Hieronder diepen we verschillende van deze financieringsvormen uit.

Zakelijke hypotheek aanvragen

Wanneer je jaren geleden de rente voor een lange periode hebt vastgezet, dan kan het zijn dat je een hoog rentepercentage betaalt. Er is een mogelijkheid om je hypotheek over te sluiten en te profiteren van een lager rentepercentage. Ook kun je jouw hypotheek oversluiten om lagere maandlasten te realiseren en het verschil tussen de huidige en nieuwe hypotheek te sparen, bijvoorbeeld voor de studie van de kinderen. Maar hoe zit het dan met een eventuele boeterente of de kosten die je maakt om je hypotheek te ontbinden? Bel ons voor een afspraak. Wij adviseren je geheel vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en gevolgen.

Geld voor voorraad, machines, inventaris & bedrijfswagens

Een eigen e-commercehandel, productiebedrijf of bezorgorganisatie – wat je ook hebt, veel zaken vragen om geld. Voorraad in je magazijn. Machines en inventaris in je productiehal en kantoren. Auto’s voor je bezorgers of salesteam. Wist je dat er voor veel van dit soort zaken leasevormen bestaan? Ideaal, want zo beschik je wel over de bedrijfsmiddelen, zonder de nodige investering te hoeven doen. Voor je (extra) voorraad bestaan ook verschillende oplossingen. Denk aan een zakelijk krediet voor een doorlopende financiële armslag. Of een zakelijke lening om tijdelijk over extra geld te beschikken. Wij adviseren graag wat wijs is voor jouw business en regelen jouw financiële oplossing.

Voorfinancieren van je debiteuren

Klanten die (steeds) ietsje later betalen – het komt overal voor… Zeker in moeilijke tijden is dit voor debiteuren een ‘handige manier’ om wat financiële ruimte te creëren. Helaas gaat dat ten koste van jou. Wil je niet wachten op de betaling van je facturen? Vraag ons dan om een oplossing in de vorm van zogeheten factoring.

Zo werkt factoring: een specialistisch bedrijf verstuurt én incasseert de facturen voor jou. Jij krijgt het factuurbedrag dan direct al voorgeschoten door dit bedrijf, in ruil voor een vergoeding voor het risico dat zij als organisatie lopen. Wij brengen je graag met de juiste partij in contact.

Je voordelen van samenwerken metSinior

Bij Sinior vind je een schat aan financiële kennis en ondernemerservaring. Hoe zit dat? Wij hebben een achtergrond bi jde Rabobank en de Regionaal Organisatie Zelfstandigen (ROZ, hulp voor ondernemers). Daarnaast hebben wij bedrijfseconomie gestudeerd, verder zijn we natuurlijk zelf ondernemer. De wereld van ondernemen en financieren heeft voor ons dus weinig geheimen. En dáár kun jij van profiteren! Daarnaast zijn wij een van de weinige kantoren die je zowel met de financiering voor je bedrijf als privé kunnen helpen; wel zo handig, één vertrouwd persoon voor al je geldzaken.

Zo krijg je de beste oplossing

Als onafhankelijk advieskantoor werken wij met verschillende partijen voor jou financieringsaanvraag. Hierdoor ontstaat er keus voor jou. Dat aanbod combineren we met persoonlijk advies op basis van jouw huidige situatie en onze ervaring. Het resultaat? De beste financiële oplossing voor jou! Dát bedoelen wij nou met het onmogelijke, mogelijk maken!

Meer zakelijk advies nodig? Wij staan klaar

Wil je naast ons financieel advies ook iemand die met jou meekijkt? Die je ondernemingsplan eens onder de loep neemt of mee-analyseert welke investeringen voor jou een slimme zet zijn? Ook dan is Sinior jouw partner! Ook zó hou je dus één vertrouwd contactpersoon voor al je bedrijfszaken; iemand die je situatie kent en het beste met je voorheeft. zakelijk advies.

Snel bereikbaarvoor jou

Ondernemen vraagt om snel schakelen, inspringen op kansen die je ziet. Daarom zijn wij uitstekend bereikbaar voor al je vragen. Even appen? Een mailtje sturen? Bij dringende zaken mobiel bellen in de avonduren? Wij zijn er voor jou!

Meer weten? Zakelijke hypotheek of krediet aanvragen?

Ontdek meer over ons. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak.                    Dan bespreken we samen hoe we de beste financieringsvorm kunnen gebruiken, zoals een zakelijke hypotheek of krediet aanvragen, voor jouw business.